Usch!

Jag har fått hemska utslag som ser ut som myggbett som sprider sig över hela kroppen. De kliar sjukt mycket. Var hos doktorn innan och har fått massa medicin. Det som orsakar det är min gamla medicin, så den ska jag genast sluta med. Sen hoppas jag verkligen att det ger sig, blir ju äcklad av mina egna ben!


vaalparna ❤

Här får ni lite bilder från helgen, där jag spenderat min tid hos våra förtjusande valpar som växer så fort men blir bara sötare och sötare! Idag är det morsdag, och när jag tänker efter så vet jag inte vad jag hade gjort utan min mamma. Hon är den som alltid bryr sig, och gör så otroligt mycket för mig. Har lite dåligt samvete, för idag har hon bara fått ett "grattis" och känner att jag hade velat ge henne något mer för att visa hur tacksam jag är. Hur som helst, en bättre mamma kan man inte ha.

I lördags kollade jag melodifestivalen med familjen, är så sjukt glad över att Loreen vann och för hennes skull. Det måste kännas stort. Och det är typ första gången jag upplever melodifestivalen när Sverige vinner, bortsätt från förra året så har vi ju typ alltid legat sist... så skitkul! Och Rysslands gummor var ju för söta, och låten var riktigt crazy - älskade den.


Don't cry because it's over, smile because it happened


Behöver en vändpunkt

Just nu har jag varit sjuk med hosta i en och en halv månad. Va hos doktorn för drygt en vecka sen men han var så slarvig - han gav mig hostmedicin och bad mig vila. Jag gjorde som han sa, stannade hemma från skolan och låg bara i soffan i drygt 6 dagar men det blev inte bättre. Mattheten jag känner har jag inte känt sedan jag hade körtelfeber, när jag vaknar på morgonen känns det som jag sprungit flera mil och ansträngt mig ordentligt dagen innan men det enda jag har gjort är att vila. Är bara så sjukt trött, hostan tar kol på mig och har ont och även svårt att andas, orkar inte göra någonting och om jag gör något så kollapsar jag. Fick åka till akuten i söndags och då fick jag reda på att jag hade drabbats av mykoplasma, i vissa fall kan hostan utveckla sig till en ovanlig lunginflammation och det har den gjort på mig. Så härligt med antibiotika och så nu, man får inte vara i solen (vilket irriterar mig för detta är den varmaste veckan på länge) sen får man inte heller äta eller dricka sånt som innehåller järn och kalcium - vilket finns i det mesta. Men känner mig lite piggare så får verkligen hoppas medicinen hjälper. Är så trött på alla sjukdomar. Tror även att min bästa, älskade hund Selma har fått bröstcancer. Hon har några knölar, men hon verkar inte lida av dom. Jag hoppas bara på en vändpunkt då vi alla blir friska och kan njuta ordentligt av våra liv. Nu har ni fått rejält med information och anledning till varför jag inte orkat skriva på ett bra tag. Ha det bra och njut av era liv!


Nightmares

Känslan man har när man så gärna vill att något ska hända. När man inser att livet är jävligt tråkigt och drygt. När man har tryckts ner både fysiskt och psykiskt, när man förstår att man kommer få lida i vilket fall. När man vet sitt eget bästa men ändå måste göra tvärt om. När det inte finns någon glädje utan bara sånt som gör ont. Då är det inte kul.


heeeej

Sorry att jag inte skrivit på länge, har haft fullt upp. Just nu ska jag mysa med jordgubbar, godis och ett mjölkglas till filmen In Time. Det krävs för att hålla humöret uppe, är just nu sjuk med hosta, ont i halsen, ont i magen, ont i huvudet, feber, illamående osv... kände att jag var tvungen att koppla av. Ha en trevlig kväll alla :)