X Factor

Idag har jag, Linnea och Sofie köat hela dagen för att göra audition i tv programmet X Factor. Lång kö, men tillsist kom vi fram till juryn. Och hur det gick, det får ni se ;)


Taggar resa!

Inatt klockan 3 åker jag till Egypten med mamma, pappa och bror. Vi kommer bo vid havet, men det är mitt i öknen vilket innebär att vi inte kan fly... med det menar jag att mamma och pappa ofta vill hitta på något eller åka på utflykt - vilket är trevligt, men ibland blir det för mycket... nästan stressigt om man säger så. Och nu finns inte risken att vi gör det, eftersom vi bor mitt i öknen och det enda vi kan göra är att steka, bada, äta! Det ska bli så himla skönt och jag längtar jättemycket, kan inte förstå att imorgon - då är jag där! Kan tyvärr inte blogga när jag är iväg, det blir för dyrt. Men bilder kommer att läggas upp så fort jag är hemma om en vecka. Hoppas nu att alla får ett bra lov här hemma i det kalla, tråkiga Sverige. Jag ska sola för er nu, och jag SKA bli brun! Kramar

Klicka in på denna länken så ser ni bilder från hotellet....

http://www.fritidsresor.se/resa/egypten/marsa-alam-kusten/port-ghalib/three-corners-fayrouz-plaza-beach/bilder?season=vinter-11-12#page-scroll

Music rules!

Ont i halsen! Det suger verkligen att man alltid har det... särskilt när man går på en sångskola. Trots att jag inte kunnat sjunga har veckan handlat mycket om sång och musik. Ja jag har fått blandade nyheter. Avicii blev inställt, men istället fick jag ett erbjudande om jag ville uppträda med sång i Landskrona på torsdagen (nån random tjej ringde och sa att hon hade hört att jag var bra). Men jag har ju ont i halsen så får se om det blir att uppträda eller inte imorgon. Sen har jag en otroligt god nyhet och det är att jag fått solo på Born This Way låten som vi ska framträda på sommarshowen. Så otroligt glad!!! Sen passar jag på att söka till X-factor (programmet som ersätter idol) om två veckor, nu när jag endå är igång. Så jag, Linnea och Sofie ska söka hihi! Ska bli riktigt kul, och spännande faktiskt. Det var allt för mig idag, pusshej! (bilden är från Lund idag)


Döda mig

Avicii är inställt! Åh vi som hade planerat så in i och taggat och längtat! Också nu, knappt två dagar innan säger dom att det är flyttat till maj och att konserten typ kommer hållas på eftermiddan från 17-21. Asså jag blir så arg, för senast blev det ju inställt när man skulle se Rihanna, klabbar alltid! Blir sjukt irriterad. Så inte särskilt glad är jag. Får bli en romantisk bild på Natasja och Quang. Haha, det är ju trots allt alla hjärtans dag!


Söndag - aktivitetsdag

Idag vaknade man med söta Linnea bredvid sig, dagen hade inte kunnat börja bättre än med en kopp varm chockad med vispad grädde, och bacon på rostade mackor! Sen drog vi iväg till ishallen, har åkt en gång sedan jag slutade på konståkning för ca ett år sedan. Men det sitter kvar, efter 9 års erfarenhet. Landade en axel (ett och halt varv) och klarade piruetter lika lätt som innan. Sen gick vi hem och kom på att vi skulle fotografera ute i snön. Vilket vi gjorde, och det blev fina bilder! Det blev en lång härlig söndag. Är väldigt nöjd med helgen.


Lördags kväll med Linnea

Sofies buss klabbade, så hon kunde inte ta sig hit. Fick bli en kväll med Linnea istället, men fettt nice ändå haha. Vi gick på någon fest som egentligen var riktigt kass men vi tänkte att vi bara skulle ha kul och skita i alla andra. Folket där verkade hata oss och bitch-blicka oss, slutade med att dom kastade toalettpapper och nötter på oss? Haha asså helt seriöst vad gjorde vi som störde dom? Jag vet inte men jag och Linnea skratta åt allt och alla. Så just nu äter vi pizza och chillar, mår riktigt bra!!! Ska snart mysa. Ha de


Musikcafé

Idag har jag uppträtt på musikcafét. Musikcaféet är något som min skola anordnat så man får sjunga upp en låt eller fler inför publik. Jag sjöng Someone like you av Adele och jag är nöjd med hur det gick, fick mycket beröm efter och blir så peppad av det! Har försökt ladda upp en film på när jag sjunger men det klabba.... Så fick bli en ego-pic istället haha. Nu väntar sängen.


Selma

Ligger och myser med min älskade älskling! Selma du är en underbar fillur. Så mycket vi har att minnas, vi har växt upp tillsammans och därför känns du mer som en syster än en hund. Haha, okej nu tycker ni säkert jag överdriver men hon betyder verkligen sjukt mycket för mig. Hon har varit nära döden flera gånger, jag har räddat hennes liv. Som en gång när en schäfer anföll. Den bet, lyfte upp henne och skakade henne. Selma skrek. Jag hoppade på schäfern (oväntat nog) också fick pappa tillslut upp Selma. Hon var allvarligt skadad men hon överlevde, och här ligger vi 3 år senare, sida vid sida. Ibland blir jag så rädd att jag ska förlora dig, du börjar bli gammal nu. Lev, snälla lev tills jag dör. Älskar dig.


Vill man något för mycket, är det sällan man får som man vill

Jo visst är det jobbigt, om det man önskar aldrig vill slå in. Får dåligt tålamod. Kan inte vänta. Längtar så in i helvete, men allt går emot en. Man måste se framåt, och uppskatta det man redan har. Det hade kunnat vara värre, mycket värre.


Party yoh

Påväg mot Båstad med töserna!!!!!


Shopping

Solat + köpt jeans idag (från Gina) och en glittrig tröja som jag fick 150 kronors rabatt på! Me like. Kläderna kommer användas först på fredag då jag, Rebecca och hennes kompis, Linnea och Sofie ska festa i Båstad och åka buss upp dit kommer bli så satans god stämning och mega kul!!! Här får ni en bild på jeansen...