50-årsfest

Igår var jag på 50-års fest, stora släkten var samlad men där var också nya trevliga människor jag lärde känna. Pappa och Mattias hade satsat hårt och byggt sina egna platå-skor, som var temat. Det blev sjukt bra och såg riktigt kul ut, som att de hade jätte små ben... det serverades god mat, sen var det dans som gällde! Klockan tre kom vi hem, och då var jag helt slut. Men riktigt trevligt var det!


Shopping

idag var det nationella i svenska, gick helt okej tror jag men man ska ju inte tro för mycket! Sen hade vi den jobbigaste jazzlektionen på länge, blev helt röd i huvudet haha! När skolan var slut mötte jag mamma i Lund och vi gick på en lång shopping runda, fick handlat ganska mycket. Vi båda fick tag på ett par platåskor som är temat på den 50 årsfest som vi ska till på lördag, köpta på second hand. Linne från Lindex, strumpbyxor och jeans från cubus, sminkborttagning från Bodyshop, en kofta och en hudd från Team Sportia, och en sport bh! Nu är man trött och nöjd, längtar efter sängen... godnatt!


Barndop

Igår var jag på barndop, min kusins barn Melvin döptes. Efter vi varit i kyrkan åkte vi till en lokal och åt mat osv, och jag sjöng "det vackraste" och det gick oväntat bra! Senare lirade jag några egna låtar och covers med gitarr, älskar verkligen att uppträda! Sen åkte vi hem på kvällen, och då stack jag till Louise. Vi snackade och bara chilla, och sen stack jag hem och då va jag en trött chey. Gick och la mig, och idag vaknade jag med ångest. Har så sjukt mycket i skolan just nu och orkar inte göra något men har ändå fått gjort en del nu. Så nu blir det bara att chilla resten av denna tråkiga söndag, kanske ut och övningsköra lite med får se hur det blir. Cya


Gårdagen i Båstad

Igår var jag i sommarstugan och hälsade på våra tio små valpar, sjukt söta! Dom fyllde en vecka igår. De är otroligt mysiga och de får plats i ens hand. Sen åkte jag till Helsingborg för att repa med Lasse, ska nämligen sjunga idag på min kusinbarns dop! Är väldigt nervös, för texten sitter inte helt utantill vilket är lite pinsamt! Pappa fyllde också år igår så på kvällen blev det god middag. Och gud vad jag var trött igår, vet inte vad som händer med mig. Är alltid trött nuförtiden, blir typ trött vid 8 på kvällen och jag känner att om jag försöker vara uppe längre så blir jag sjuk. Har ingen lust med något längre, har inte lust att träffa någon... känns som att jag inte har någon kraft, och att träffa folk tar otroligt mycket kraft. Det är hemskt för orkar knappt bry mig om andra. Hoppas det blir bättre för såhär vill jag inte leva.


Farfar 90 år!

Idag har vi firat farfar som fyller 90 år! Vi var på en restaurang med släkten, mysigt! det låg vid en hamn. Åt god fisksoppa och maffig tårta. Sen åkte vi hem. Jag och pappa hyrde film och köpte godis på Hemmakväll. Har nyss kollat på 13 snart 30, oväntat bra och fällde en tår i slutet haha. Nu är jag skit trött och ändå behöver man duscha och fixa lite inför imorgon.. skola för första gången på två veckor, yey! Kan säga att söndagsångesten är på topp. Nu hinner jag inte skriva mer, got stuff to do! Au revoir


Valpar

Idag vaknade man upp bredvid sin fina pojkvän. Sen åkte jag och pappa upp till Båstad till sommarstugan för att hälsa på 10 nyfödda valpar! Otroligt att det kunde bli så många, det är rekord i Sverige för den rasen. Alla var otroligt söta och fina. Vi var inte där så länge, käka lunch och hälsade på hönsen. Sen stack jag och pappa vidare för att kolla på när bror spela match. De förlora tyvärr med 2-3 men Mattias gjorde bra ifrån sig iaf. Sen träffa man några vänner från Svalöv, så det var trevligt. Efter matchen stack vi hem, och nu är jag helt utmattad. Ligger i soffan och känns som att febern är tillbaka igen, och hostan verkar aldrig avta! Ska snart sova, så det var väl allt för mig. Godnatt!


Amazing

har fortfarande lov till skillnad från många andra. Det e fett chill men tråkigt samtidigt för är sjuk... sån bra timing jag har (som alltid)! Idag har jag kollat Madicken och myst i soffan, Tim har varit här också. Han e underbar, och han gjorde verkligen min dag :) Mamma fick akut åka till sommarstugan för Lucy är där och hon ska föda valpar nu när som helst! Så spännande! Det lutar också åt att jag och mina kusiner får sätta upp en musikal i sommar för barn och ha det som sommarjobb, så himla kul sommarjobb är riktigt glad! Nu käkar jag morötter och dippa, hoppas på att jag mår bättre imorgon. byye


Dagens outfit


Påskfirande

Idag har man firat påsk i Möllhult (sommarstugan) med familj och släkt och det har varit supermysigt! Kan nästan inte bli mer påsk än vad vi hade. När jag kom hit var bordet redan dukat, jag klädde påskriset och sen kom Isabella och hennes familj. Vi målade ägg, sen åt vi fin påsklunch. Sen fixade vi med påskäggen såklart, när de var gömda var det bara att gå ut och leta! Blev inte lite godis om man säger så! Har varit en väldigt mysig påsk. Är det något jag ångrar så är det att jag är sjuk. Har feber, hosta som sitter i lungorna, ont i halsen och huvudet! Det löser jag nu med en kopp te och ett avsnitt av desperate housewives! Trevlig kväll :)


X Factor

Idag har jag tillbringat en hel dag i Malmö Arena för att göra X Factor audition med Linnea inför jury och riktig publik! Har varit sjukt kul. Verkligen blivit behandlad som en kändis. Först blev vi intervjuade med tv utomhus, och där var jättelång kö! Sen när vi kom in intervjuade en kille och en tjej oss och tog bilder på oss. Sen skulle de ta en scen på mig och Linnea när vi först skulle sitta i soffan, och sen skulle en tjej hämta oss och säga "då kör vi tjejer, följ med mig!" men det var bara en fejk scen - vi skulle alltså inte träffa juryn då. Men Linnea trodde det var på riktigt, så hon ropar "mamma, kan du ta min mobil?" hahhahhah. Bra den scenen blev ;) sen ville tv gubbarna att vi skulle stå i en hiss och typ spegla oss, vi sa att vi hade fobi mot hissar men de sa att då va det bra övning. Så vi gjorde det, sen plötsligt gick kameragubbarna ut från hissen, och dörren stängdes! Och vad gör vi, vi som har fobi, jo vi skriker tills vi hittar en knapp så att dörren öppnas! Kameragubbarna och vi bara skrattar, sen ber dom oss sjunga lite och då sjunger vi en refräng på Someone Like You, awesome! Haha, riktigt kul. Sen är det äntligen dags, efter några timmar ska vi äntligen in på scen. Jag hade tagit 2 ipren för hade feber ,plus att jag nästan hade lunginflammation och sjukt ont i halsen! Jag har nog heller aldrig kissat så mycket som idag, skojar inte.. Drack typ 7 flaskor vatten haha! Precis innan vi kommer upp på scen intervjuar David Helenius oss (min idol)! Han är sjukt rolig. Sen gick vi upp på scen, känslan var obeskrivlig. Juryn log, folket klappade! Scenen var stor och alla kameror och ljus var riktade mot oss. Underbar känsla! När musiken sätts igång börjar vi sjunga, målet var att vi skulle få alla i juryn att le och vi lyckades! Gjorde ett helt okej framträdande men våra röster var ju inte på topp. Kritiken vi fick var också bra, alla sa att vi var otroligt söta haha! Och charmiga. Men våra röster räckte inte, de tyckte vi skulle fortsätta kämpa och hålla på med vad vi gjorde men vi var inte färdiga! Håller verkligen med dom! Vi hade iaf riktigt kul på scen och jag njöt av varje sekund! Shit, jag har sjungit i Malmö Arena! Sick! Det var verkligen en upplevelse. När vi sjungit intervjuade David oss igen. Sen gick vi till ett annat rum där vi också skulle bli filmade och förklara hur vi tyckte det gick osv. Sen var vi klara för dagen! Har verkligen varit en härlig dag, trivs verkligen i rampljuset! Nu är jag riktigt trött, och ska äntligen sova. Hoppas på att man är frisk tills imon, men som det ser ut nu så är det ganska tveksamt. Godnatt på er alla iaf!


Tim Johansson ❤

4 april 2012, älskar dig Tim.


Första lovdagen

Skönt att äntligen få sova länge på en måndag! Men såklart vaknar man tidigt när man väl har chansen.. Har sammanlagt sett 3 avsnitt av desperate housewives idag, har alltså chillat rätt mycket. Sen kom Linnea, vi sjöng och dansade och övade inför torsdag. Sen stack vi på bio för att se Hungergames för andra gången, Tim joina också. Den va lika bra den här gången om inte bättre! Just nu ligger jag och Linnea i min sköna säng och ska sova. Hääärligt med lov, och jag bjuder på en egobild ;) Trevlig måndag alla!


Släktkalas

Idag var det släktkalas för mig. Mycket trevlig men tuff dag. Gick upp 9, städa och fixade med maten och var inte klar förens 2-tiden då gästerna kom. Blev varmrökt lax till lunch, sen tårta som jag själv dekorerat, också kyckling med rotsaksgratäng till middag. Fick många fina presenter: necessär, bodylotions, badskum mm, nageldekorarion, laleh-skiva, badrock, pengar osv! Så är supernöjd, har varit en trevlig dag. Alltid lika kul att träffa släkten, också fick jag läsa x-antal böcker för lilla Tova med, som är så himla söt :) nu är jag helt slut, nöjd med dagen. Har dock inte lyckats lura någon, det är ju första april.. men natten är ung ;) det var allt för dagen, ciao!