Dancing-day

Känner mig helt slut efter att ha dansat större delen av dagen i skolan idag. Tränat Street och övat koreografin till Born This Way och jag kan säga att den inte är lätt men den e super kul! Bjuder på några bilder, Rebecca är en dansgud! Just saying. Ciao


Party in Denmark

Fett nice kväll/natt igår med finaste tjejerna. Retro kan verkligen rekommenderas, riktigt bra med en bar/krog-avdelning och en dansavdelning så man fick en chans att snacka med varandra. På de flesta ställena kan man ju inte snacka och så för musiken är så hög men detta var riktigt bra faktiskt! Träffa en dansk som bodde i Köpenhamn, så next Köpenhamn?! Hehe jao, tack finisar!


Begravning

Igår var jag på begravning av min käraste farmor Anna Holmström. En otroligt fin begravning med berörande sång och tal. Hon var en väldigt speciell människa, hon brydde sig verkligen om andra och utstrålade kärlek. Har aldrig sett henne arg, hon var den lugna goda personen som alltid fanns där för en. Hur ondskan kunde drabba henne har vi inget svar på, hon förtjänar inte det. Min älskade farmor, jag kommer sakna dig. Men du lever kvar i oss, du är och kommer alltid att vara vår stora förebild! Älskar dig <3


Kaos dag som lyckligtvis slutade bra!

Igår var en dag med blandade känslor, man hade kunnat tro att fredag den trettonde var en dag försenad. Planen var att jag och Linnea skulle till Olofsröm för att festa med Sofie. När vi kommit till Lund, går på tåget och sätter oss ner hör vi en röst bakom oss.. "Tjena tjejer, har jag inte snyggt läppstift? Vad tycker ni föresten om mina glasögon?" Det är en man i 60 års åldern som ser ut som ett freak och ställer sig och posar framför oss och frågar om vi inte vet vem han är. Han sätter sig vid oss och börjar babbla om att han varit med i Filip och Fredrik och Idol och en massa andra program. Senare fick jag reda på att han var känd som Sveriges galnaste man, och att han är känd som tågmannen och åker tåg så mycket som två varv runt jorden på ett år! Haha, ja där satt vi med honom. När jag och Linnea kom fram i Olofström var vi tio minuter försenade vilket gjorde att vi missade vår buss precis. Fett irriterande för vi fick vänta två timmar på nästa buss! Gud vad vi var arga, och vi missade förfesten. Men tillslut kom vi fram, men inte nog med det.. två cider hade runnit ut i Linneas väska. Kunde vi få mer otur?? Vi blev inte klara förens runt 10, och efter det stack vi till Balders. Kvällen slutade bra ändå! Haha, jävla kaos dag... Tur ni räddade den tjejer <3






Lilja 4-ever

Igår såg jag en film som hette Lilja 4-ever. Det är absolut en film man blir berörd av, otroligt hemsk. Och verklig. Handlar om en sextonårig tjej utan familj och vänner, och pengar... För att få pengar säljer hon sin egen kropp och hennes liv blir bara värre och värre. Finns dom som har det som henne, och det är fruktansvärt! Ingen film man vill se om, men vill ändå att folk ska se den så de förstår hur hemskt ett liv kan vara och hur bra man själv har det. 



älskar't

Christina Aguilera är verkligen unik, och jag kan inte sluta lyssna på hennes låtar! Att bli så bra som henne är mitt mål, ännu har ingen lyckats... Jag kan säga att min röst och stil för tillfället är en blandning av Christinas Aguileras, Kelly Clarksons, Adeles, Rebebekka Karijords och Amanda Fondells. Sen jag började på Lunds dans och musikal har min röst utvecklats enormt, sen jag började ta sånglektioner. Blir så glad över det, är på rätt väg!!!

Nu är skolan igång igen, och denna veckan har ärligt talat varit riktigt dryg. Gångerna man tänker "fyfan vad jobbigt jag vill hem och sova nununu" ska man se sig omkring en gång till.... och när man gjort det inser man att det finns nog inget bättre ställe att vara på om man nu ändå måste. Tänker tillbaka på när man gick i nian, fy vad mycket bättre det är nu! I'm so very glad.

Det sista jag vill säga är att jag längtar sjukt mycket efter sommaren! Här får ni en härlig bild som kommer få er att längta ännu mer... hehe


Tisdagsmys

Efter en lång dag i skolan med 3 timmars håla har jag nu myskväll med två otroligt härliga människor. Tack för idag, Linnea och Sofie! har skrattat så mycket att jag är helt slut nu... Love it!


sista dagen på lovet

Idag har jag läst ut min engelskabok och skrivit klart min uppsats, känns skönt att ha det avklarat. Bättre sent än aldrig! Jag har också skrivit klart min låt till farmors begravning om två veckor. Har inte hunnit med så mycket annat, nu väntar sängen sen är det att gå upp klockan 6 imorgon -yeeeh. Man hade ju inte tackat nej till en veckas lov till, men that's life.




Myskväll

Idag har varit en mörk tråkig dag och jag har inte gjort ett skit. Har ont i halsen också, orkar inte att jag är sjuk så ofta. Som tröst har jag förberett en trevlig myskväll med min söta vän Louise! Pizza, cider och chips - nyttigt är gott! Ha en bra kväll alla.


Mitt år 2011

Mitt 2011 har varit ett otroligt spännande år! Under vårterminen kämpade jag hårt för att komma in på min drömskola, Lunds dans och musikal. Jag gick på en audition där jag sjöng upp en låt, spelade upp en text och deltog i ett danstest. Jag var så nervös för jag hade hört att det skulle vara så svårt att komma in på skolan. Min starka vilja hade visat sig göra nytta, jag kom in och jag var överlycklig! Och nu när en termin passerat, jag kan säga så mycket som att jag har hamnat helt rätt och kan inte tänka mig att gå någon annanstans på någon annan skola!




Mitt år, har varit ett "musik år". Jag har utvecklats något katastrofalt, skrivit låtar och faktiskt lyckats spela in 4 av dom i studio. Jag har sökt till idol, gick till och med vidare (var en av de hundra som gick vidare från Lund) för att få träffa juryn. Det var en upplevelse, jag har följt idol sedan programmet började sändas. Konstigt att få vara med om det i verkligheten, att få vara på andra sidan tvskärmen. Jag fick bra kritik, som peppade mig att fortsätta kämpa inom musiken. Och jag har ju mina fördelar nu när jag går på Lunds dans och musikalgymnasium!




Sjunger på Midsommarafton

Det har hänt så sjukt mycket under detta året och jag känner nästan att jag har blivit en ny person. Jag har lärt mig mycket, gjort misstag som jag inte kommer göra om. Det här är faktiskt året jag festat mest, men också året då jag varit mest sjuk. Drabbades av körtelfeber strax innan sommarlovet, har nog aldrig haft så ont i halsen. Jag kunde inte svälja, inte äta, inte prata och det var fruktansvert för jag fick inte heller röra på mig. Gick ner 10 kilo muskler, och det var oerhört jobbigt sen att börja röra på sig igen för man hade ingen ork! Usch, kan nog va en av världens hemskaste sjukdomar (okej det finns värre, men som jag upplevt alltstå). Körtelfebern har varit årets börda men annars har mitt år varit bra. Dock avled min farmor dagen efter nyårsafton, hon är väldens finaste farmor och jag älskar henne enormt.

Nog talat om tragiska händelser, jag har faktiskt varit i London detta året med min kära moder. Det var en mysig resa då vi mestadels shoppade. Konserter jag sett detta året är Britney Spears, Veronica Maggio, Timbuktu/Hoffmaestro och sen skulle jag ha sett Rihanna i Malmö men det blev tyvärr inställt. Hoffmaestro var verkligen oväntat bra, fick verkligen med sig publiken.






Något jag inte får missa att berätta är att jag har avslutat min nio-åriga karriär inom konståkning detta året. Jag kände att jag inte utvecklades mer, och att det inte var kul längre, och att det tog en massa onödig tid. Men det är klart man saknar det nu! Så många minnen... alla läger, julshower och tävlingar! Det är en stor del av mitt liv och kommer alltid att vara det.




Vill också tacka alla underbara människor som gjort mitt år så fett bra! Släkt, vänner och familj.

min älskade bästavän! Detta året har kanske inte varit det lättaste, men vi har helatiden haft varandra och ställt upp för varandra. Har aldrig känt någon så bra, du är som en syster. Älskar dig, och kommer alltid att göra.
Bästavän. Detta året kanske inte varit det lättaste, men vi har haft varandra och stöttat varandra. Känner ingen så bra som jag känner dig, du är som en syster. Du är underbar ska du veta! Älskar dig.

Sofie och Linnea
Sofie och Linnea, har lärt känna er på en så väldigt kort tid. Så glad att jag har er!

Isabella och jag
Isabella och jag





Nu har Isabella fixat en blogg till mig, tack Isabella!

Ja nu har jag äntligen en blogg, hehe. Idag har vi firat Ludvig (min kusin) som fyller 13 år. Mycket trevligt! Blir att bo över här en natt och sen åka hem till Landskrona imorgon. Snart är lovet slut och jag tycker att det gått alldeles för snabbt. Har knappt hunnit träffa hälften av dom jag bestämt med, och inte hunnit göra allt som jag skulle vilja ha gjort. Men det gäller att ta vara på de tre dagar som nu återstår av lovet!

Byebye