Vidare i UKM

Har städat hela dagen, rensat papper och organiserat en sminklåda. Gäller ju att man har det fint imorgon när vi ska fira mig! Men det som gjorde denna dagen så otroligt bra var att jag gick vidare i UKM. Det var en lång kväll, många duktiga artister. Så har svårt att tro att just jag gick vidare, men så är det! Själva framträdandet är jag dock inte så nöjd med. Jag hörde inte mig själv och det surrade as mycket så jag fick skit ont i öronen. Amatörer dom som skötte ljudet! Men, det gick ju ändå bra! Hääärligt , nu ska jag sova. Godnatt!


Påsklov!

Idag har jag haft sjukt ont i huvudet och varit jävligt trött. Men, det hindra inte mig från att vara med på idrotten. Simmade 1000 meter, vilket motsvarade ett A-betyg! Så jag är otroligt nöjd och det kändes bra att sista lektionen var ansträngande så man kan njuta extra mycket av att man fått lov nu! Två veckor, underbart. Ikväll har jag bara chillat, sovit och nu ska jag sova igen.. hoppas jag blir piggare imorgon då jag ska upp på scenen och tävla i UKM. Är inte ute efter att vinna, vill bara uppträda och dela med mig av min musik. och det ska bli sjukt kul! Älskar att uppträda. Ni får ha en bra fredagskväll/natt. Godnatt säger jag :) och bilden är på min älskade hund och pappa.


Snart lov!

Igår såg jag en jättebra film som hette "the hot chick", kan verkligen rekommenderas! Handlar typ om en tjej och en kille vars själar byter kropp ( typ som Freaky Friday). Asbra! Idag har det inte hänt så mycket, chillat i skolan. Sen åkte jag hem, käka pizza med Tim och nu ska vi kolla film. En dag kvar i skolan, sen två veckor påsklov! Wiiho, ha en trevlig kväll :)


Min 17-årsdag

Väcktes imorse med sång och frukost på sängen! Min frukost var svårslagen, så fint de hade fixat. Och sen öppnade jag mina presenter, fick en mic, stativ, förstärkare och en skolväska (min andra va sönder). Så jag är jättenöjd och glad! Sen stack jag till skolan, fick många grattis! Men dagen var riktigt dryg, ville bara hem.. jag och Linnea va på Espresso house, stekte lite i solen, sen stack jag hem. Då va mamma, pappa, Daniel, Maja och Mattias hemma och vi käka tårta på trädäcket. Riktigt fint väder man fick på sin födelsedag! Senare blev det middag, grillat såklart! Då kom min kära bästavän hit. Fick jättefint album och scrapbook av henne, av Maja fick jag örhängen och en säsong av desperate housewives, av Mattias fick jag den andra boken av Hunger Games! Så jag är otroligt nöjd med min födelsedag, framförallt alla som gjorde den så bra! Nu har man nyss ätit god efterrätt, myser i soffan med Louise. Livet e hääärligt!


Life is gr8

Idag har varit en intensiv dag, gick från 9.00-16.49 (riktigt drygt). Och såklart var det mega fint väder ute.. stack till skolan extra tidigt för det kom dit en kille och en tjej som introducerade musikalen Nils Holgerson som vi ska medverka i i tvåan till hösten. Det är en nyskriven musikal och vi fick höra några låtar idag - lät bra faktiskt. Och jag blev himla pepp på att göra detta! Vi kommer arbeta med proffs och kommer gå vanliga skolan 3 dagar i veckan och vara där och jobba med musikalen 2 dagar i veckan! Sounds nice to me. Sen idag har det inte hänt något speciellt, när jag kom hem stack jag till Tim och chilla. Kom ganska nyss hem, och om en halvtimme är jag 17 år! Får väl försöka ta och sova nu så man e pigg och glad på sin födelsedag imorgon :D kraaam, bild på min sötaste Selma vove


slöseridag

idag har man slösat mycket tid, känns det som. stack till Guldstrand runt 12 tiden, skulle repa inför lördag och UKM. men gud vilken tid det tog, alla deltagande skulle köra igenom sina nummer och soundchecka så jag kom inte upp på scenen förens halv 5. Som tur var va Tim där, som också ska delta med sitt band och dom var verkligen grymma! Tror seriöst dom kommer vinna. Men det gick bra att repa för mig med, fick bra kritik så nu taggar jag inför lördag! Efter alla dessa timmar jag slarvat bort genom att göra - ingenting, så hann jag plugga en timme, springa ett varv runt slingan, äta egengjorda (grillade) hamburgare, och cykla ner till stranden. Behövde egentligen plugga, men ville så gärna ner till havet nu när man slösat bort en hel fin dag, så jag och Jonathan stack dit. Men där va kallt och jävligt, inte som jag tänkt mig - och solen hade gått ner. Ännu bortslösad tid! Men fick iaf träffa Jonathan och äta godis hehe. Nu är jag trött och kall och imorgon väntar en lång dag. Går till halv fem, yey! Godnatt, hoppas alla haft en bra helg :)


lördag

Idag gick jag upp tidigt, åkte till Båstad med familjen. Fixade lite saker i vårt sommarhus, och fixade även till Lucy som ska ha valpar där om tre veckor (vad det är beräknat). Vi gick en promenad längs stranden, trots att det var kallt och dimmigt. Sen åkte vi till Amanda min kusin som fyllde 23 år, och där träffa man sin underbara släkt! Sen åkte vi hem runt 5 tiden och nu är jag hemma och ska snart hem till Alice (en vän sedan lågstadiet som jag har saknat så mycket! Det ska bli kul. Ha en trevlig kväll, för det ska vi ha


wish I had a pokerface, that I could hide my obsession with you.


livet är tufft ibland

Idag har inte varit en rolig dag.. blivit utskälld av rektorn för att han trodde jag sa hållkäften till han när jag sa det till min kompis. Och sen trodde han inte mig när jag förklarade att han hade missuppfattat.. Sen har man stött på Maria Montasami, händer ju inte varje dag! På idrotten var det att springa 20 varv runt en gräsplan och höll typ på att dö, sen efter det skulle vi hoppa och springa och allt vad vi skulle göra på den här gräsmattan! Mina ben är typ döda.. och jag är helt slut. När jag satt på tåget hem råka jag välta passienerna och hela stången vid fönstret så det blev ett himla brak! Några skrattade, några kollade på mig som att jag var en idiot. Men jag kan väl inte hjälpa att hela den trilla ner bara för att jag skulle ha upp passienerna? Ååh... men nu försöker jag rensa mina tankar och koppla av. Sitter i den varma solen och äter godis som blev kvar sen igår. Vårkänslorna är på topp. Nu taggar jag en super helg och jag ska må så bra! Trevlig helg :)


äntligen hemma!

Klockan närmar sig 10 och jag kom nyss hem från Lund, där jag varit sedan halv åtta i morse... dagen började med fint väder och det är otroligt vad det påverkar mitt humör. Så fort det är sol blir jag lugn, njuter, får energi och en massa glädje! Sen när det är så fult väder försvinner allt hopp och man blir helt orklös. Men denna dagen började bra, dock blev jag ganska trött framåt eftermiddagen. Höll på att somna på kören, men piggade upp mig med en varm choklad på Espresso House med Sofie. Sen kom Linnea, vi beställde taibox - jag beställde kyckling, vårullar och nudlar såklart! Så himla gott! Sen åkte vi hem till Sofie, fixade oss snabbt och åkte sen in till stan igen för att kolla på smygpremiären av The Hungergames. Vi köpte godis på candypeople och sen krängde vi i våra guldstolar som vi hade beställt. Man fick mycket mer utrymme, så det va nice! Filmen var riktigt bra, har inte läst böckerna så är inte lika insatt som Linnea och Sofie. Men trots att den var ca 2 timmar och lite till så var det spännande hela tiden, sjukt bra historia! Kan verkligen rekommendera den :) nu är man trött, så godnatt på er. Imorgon är det fredag wiiho!


Vårdag

Idag har jag redovisat engelska pjäsen och teatern. Fick black out på teatern, skulle läsa upp en text utantill.. var jättepinsamt, men tillsist fick jag lov att titta på lappen så efter det gick det bra men ändå. Så besviken på mig själv, och inte ett dugg nöjd. Men, man ska inte klaga.. vädret var bättre än på länge! Vi såg Filip och Fredrik (komikerna) i Lund, Fabian gick fram och snacka med dom haha. Sen när jag kom hem myste jag på vårt trädäck. Sen bestämde jag mig för att ta ett varv runt slingan, jobbigt men skönt! Då har man fått sin träning för idag, är sjukt trött i benen för hade även balett idag.. nu blir det att käka kvällsmat, blir visst lax. Ciao :)


Vilken dag

Idag har varit en lång dag med hårt arbete! Har även hunnit beställa biljetter till Peace and love och anmäla mig till UKM, ung kultur möts. Jag ska bidra med låten jag skrev till min farmor i julas när hon gick bort, som jag ännu inte sjungit för någon än. Och den låten är väldigt rörande och jag känner att jag vill dela med mig av den. Genrep på söndag sen tävlar jag om två veckor! Så spännande :) ser fram emot lovet som snart kommer, och min födelsedag på tisdag nästa vecka wiiho! Har önskat mig en tv haha, vilket jag inte tror jag kommer få men man kan ju alltid önska sig en. Åh vad jag älskar våren, månaden mars! Får sån energi, och bara njuter. Älskar mitt liv just nu <3


The feeling

Att detta händer är overkligt.


Fest hos Mange

Igår va jag hos Mange igen, fest hos Mange hehe, kul faktiskt. Sen efter det stack jag hem till Jonathan och sov över där. Och vi gosade med hans söta kattungar, sjukt söta! Sen nu är jag hemma igen och har ätit frukost. Att rosta limpbröd är nog det godaste jag vet! nu blir det att chilla och sen ska man övningsköra lite också. Ha en trevlig söndag!


yesterday

Sofie och Linnea sov över hos mig, först åt vi grillat sen stack vi till Mange som hade lite folk hos sig. Helt okej kväll alltså! Särskilt när vi skulle gå haha, då blev det lite bitch-fight. och sen när vi kom hem käka vi pizza och skratta åt allt. Var svårt att somna pga att Linnea snarkade så jävla högt och hon typ vaknade upp och började skratta, efter tre timmar ringde hennes alarm... och jag skojar inte, jag flög upp ur sängen. De gick upp vid halv sju för de skulle iväg.. tidigt och härligt! Lyckades somna om tillsist och nu chillar jag och småskrattar åt kvällen igår. Här är några bilder!


Vi överlevde

Har nyss övningskört med Louise, och det gick faktiskt oväntat bra! Just därför måste vi belöna oss med kladdkaka nu, det gillar vi! Puss


helg yao

idag har man legat hemma, varit sjuk, och pluggat till prov på måndag. Hade så tråkigt så stack till Louise och nu är vi på nån lame fest.. men so what! Hellre det än vara hemma är så trött på att vara sjuk! Var as tråkigt för jag missa två lektioner med Jack, en sånglärare från New York var och hälsade på vår skola. Han tränar bland annat PINK och Leona Lewis... hur fett är inte det? Jätte bra är han men missa lektioner pga jag var sjuk. De va lite om allt, trevlig kväll


Sjuk

Ligger hemma och är sjuk... känns som jag har sår i halsen. Just nu gör jag det där man bara drömmer om att få göra när man är sjuk... Kollar desperate housewives, käkar nudlar och äpplen! Ska göra allt för att bli frisk igen <3 (ursäkta att det är lite stökigt)


Några bilder från Egypten

Här är några bilder från Egypten, kan inte förstå att jag var där för bara en vecka sen! Vi chillade på vår strand och vid poolen och jag lyckades faktiskt bli ganska brun. Vi träffade massa härligt folk, och åt massa god mat! Skitgott var det och saknar buffén.. Man kunde ta hur mkt man ville för vi hade all inclusive! Och sen va vi och snorkla med, det var jättefint såg sköldpaddor, koraller och häftiga fiskar även en rocka! Jag sjöng också på en av karaoke kvällarna och fick diplom för The Best Karaoke Singer haha. Helt underbar vecka med sol och bad och jag vill bara dit igen!


Olofström

Nu är man äntligen framme i Olofström. Taggar stort inför ikväll med Linnea och Sofie det här ska bli så kul!! Just nu har vi kört moppe och nu ska vi sjunga singstar! Sen blir det att fixa sig och efter det förfest därefter Balders då Björn Rosenström ska sjunga. Wiiiii, livet leker